ZonPa

Montage van zonnepanelen

Is het monteren van een complete zonne installatie lastig? Ja, zeker. Als je dit zelf wilt doen, moet je over onwijs veel gereedschap en kennis beschikken. Bovendien moet je de nodige veiligheidsmaatregelen treffen, aangezien het plaatsen van een dergelijke installatie zeker niet zonder gevaar is. Mede daarom raden wij je aan om nooit zelf een zonne installatie te motneren. In plaats daarvan kun je veel beter de gecertificeerde installateurs van ZonPa inschakelen!

Wekelijks dragen onze gecertificeerde installateurs zorg voor meerdere zonnepanelen installaties per week. Dankzij deze hoeveelheid installaties hebben wij niet alleen veel ervaring, maar wij weten ook exacte hoe we de montage het beste aan kunnen pakken. Daardoor kunnen wij de complete installatie snel monteren, kunnen wij de complete installatie perfect monteren en kunnen wij de complete installatie het beste rendement laten behalen.

Een complete installatie

Als wij zonnepanelen gaan installeren, richten wij ons op de buitenkant én binnenkant van het huis. Aan de buitenkant van het huis zorgen wij ervoor dat alle zonnepanelen op de perfecte manier geïnstalleerd worden. Hierbij houden wij rekening met het dak, met de stand van de zon en met het perfecte rendement dat behaald moet gaan worden.

Daarnaast monteren wij ook een omvormer. Deze omvormer is in staat om de stroom van de zonnepanelen om te zetten, zodat deze stroom ook daadwerkelijk in huis gebruikt kan worden. Gebruik je niet alle stroom? Dan zorgt deze omvormer er ook voor dat de overgebleven stroom terug geleverd wordt aan het energienet. Op die manier kun je overigens ook nog meer geld gaan verdienen met jouw zonnepanelen.

Tot slot zorgen wij er ook voor dat alles in de meterkast perfect wordt geregeld. Ook bij deze installatie dragen onze gecertificeerde installateurs zorg voor het perfecte resultaat. Bij de installatie worden daarom ook alle werkzaamheden volgens de NEM normen uitgevoerd. Je bent hierdoor verzekerd van een perfecte montage.

De garanties bij montage

Op alle zonnepanelen die wij leveren, krijg je 25 jaar garantie. Daarnaast bieden wij je ook nog 15 jaar garantie aan op de zonnepanelen installatie zelf. Dit heeft dus betrekking op onder meer de montage systemen.

Bij het monteren van de zonnepanelen gebruiken wij altijd de montage systemen van Van der Valk of Esdec. Deze twee bedrijven weten de beste montage systemen te leveren; wij maken dan ook graag gebruik van deze systemen.

Montage door gecertificeerde monteurs

 Juist door onze gecertificeerde installateurs in te huren, ben je verzekerd van het beste resultaat. Alle werkzaamheden worden bovendien volgens de geldende normen uitgevoerd én worden ook nog eens snel afgerond.

Heb je interesse om jouw zonnepanelen installatie door ons te laten monteren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. We horen graag jouw wensen en jouw situatie aan, waarna wij een voorstel op maat kunnen doen.

Blijf altijd op de hoogte!

Ontvang handige informatie over zonnepanelen.

© 2021 – Alle rechten voorbehouden ZonPa

Algemene voorwaarden